Bilo bi korisno da popunite ovaj online formular u kratkim crtama, kako bismo stekli generalnu sliku o vašem web projektu i kako bismo mogli da pripremimo okvirnu ponudu. Pitanja na koja ovdje odgovorite, obostrano će nam biti od pomoći.

Otvorite formular

iPhone Web Design

Creating Web Pages / WebSites for iPhone and iPod

iPhone Web DesignU posljednje vrijeme smo primijetili da se većinom web stranice otvaraju preko iPhone i iPod aparata. Design21h je poznat po praćenju tehnologija i prilagođavanje modernim browser-ima. Možda ste čak i opazili da se skoro svaka web stranica,koju smo,mi radili savršeno otvara preko Safari browser-a kojeg po default-u koriste iPhone i iPod. Pored toga, radimo i posebne web stranice koje će savršeno prikazivati sav sadržaj na malim ekranima.

Koristimo posebno programiranje i prilagođavamo multimedialne datoteke kao što su slike, swf (flash) i još puno toga što čini web stranicom lakšom i optimizovanom za mobilne aparate poput iPhone-a. Naše web stranice su podešene tako da prilikom otvaranja automatski prepoznaju koji je browser i operatvini sistem, zatim čitaju ono što im je zadano za taj web pretraživač ili operativni sistem (Windows, Linux, Mac itd. ili Firefox, Safari, Opera, Chrom, IE itd.).

 

Ukoliko želite da nas kontaktirate za uslugu iPhone Web dizajn, molimo da koristite kontakt formular ili nazovite na telefon.

Pogledajte i naš Web Dizajn Portfolio.

Vaš Design21th.com

 

 

Web Dizajn Studio Sarajevo, Bosna and Hercegovina - Design21th
Web Design Sarajevo, Bosnia i Herzegovina
Web Design Studio

 

 
Design21th Klijenti