Email Zahtjev

Za klijente koji koriste naš WEB hosting mogu koristiti ovaj formular za kreiranje novih E-mail adresa.

Email Zahtjev

Online Formular

Bilo bi korisno da popunite ovaj online formular u kratkim crtama, kako bismo stekli generalnu sliku o vašem web projektu i kako bismo mogli da pripremimo okvirnu ponudu. Pitanja na koja ovdje odgovorite, obostrano će nam biti od pomoći.

Online Formular

iPhone Web Dizajn

Izrada Web Stranica / Sajtova Za iPhone, iPad i iPod

iPhone Web DizajnU posljednje vrijeme smo primijetili da se većiniom web stranice otvaraju preko iPhone, iPad i iPod aparata. Design21th je poznat po praćenje tehnologija i prilagođavanje modernim browser-ima. Možda ste čak i primijetili da se skoro svaka web stranica koju smo mi radili savršeno otvara preko Safari browser-a kojeg po default-u koriste iPhone, iPad, iPod i slično. Pored toga, radimo i posebne web stranice koje će savršeno prikazivati sav sadržaj na malim ekranima.

Koristimo posebno programiranje i prilagođavamo multimedijalne materijale kao što su slike, swf (flash) i još puno toga što čini web stranicom lakšom i optimizovanom za mobilne aparate poput iPhone-a. Naše web stranice, podešene su tako da prilikom otvaranja automatski prepoznaju koji je browser i operatvini sistem, zatim čitaju ono što im je zadano za taj web preglednik ili operativni sistem (Windows, Linux, Mac itd. ili Firefox, Safari, Opera, Chrom, IE itd.).

 

Ukoliko želite da nas kontaktirate za uslugu iPhone Web Dizajn, molimo da koristite kontakt formular ili nazovite na telefon.

Pogledajte i naš Web Dizajn Portfolio.

Vaš Design21th.com

 

 

Web Design Studio Sarajevo, Bosnia and Herzegovina - Design21th
Web Dizajn Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Razvoj iPhone Web stranica i aplikacija

 
Design21th Klijenti